30 Αυγ 2010

Ανάσα δροσιάς από σήμερα

Πτώση της θερμοκρασίας, με τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στο Αιγαίο.
Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Τρίτη:
Θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει το βράδυ από τα δυτικά. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, οι οποίοι το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More