6 Σεπ 2010

Durex Έρευνα: Πόσο Απολαμβάνεις Το Σεξ;

Η μεγάλη έρευνα της Durex, «Sexual Wellbeing», διερευνά το κατά πόσο τελικά οι λαοί φτάνουν σε οργασμό, και, το κυριότερο, πόσο το γουστάρουν. Μας ήρθαν τα αποτελέσματα, και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, μονάχα το 63% των αντρών έχει πάντα οργασμό. Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 37% καμιά φορά αποτυγχάνει. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς γίνεται αυτό, αλλά να τα βλέπουν αυτά οι γυναίκες, για να μη νομίζουν ότι το έχουν μονοπώλιο.


Από την άλλη, μόνο ένα 13% των γυναικών σε σχέση έχει πάντα οργασμό, ενώ το 2% δεν έχει ποτέ, Never! Τα καλά νέα είναι ότι οι γυναίκες που φτάνουν πάντα σε οργασμό, αποκάλυψαν τα στοιχεία που διανθίζουν την ερωτική τους ζωή: Το 34% χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα πορνοταινίες και το 36% sex toys. Σχεδόν οι μισές αναζήτησαν κάποια στιγμή πληροφορίες στο Ιnternet, ενώ το 33% σχεδόν πάντα υποδύεται ρόλους - μάλλον κάπου έπρεπε να υπάρχει και υποσημείωση για το αντίστοιχο 33% των αντρών που έχουν τόσο kinky κοπέλες.

Σε παγκόσμια κλίμακα η Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση -ευτυχώς μέσα στη δεκάδα- των λαών που φτάνουν σε οργασμό. Καλά το πάμε δηλαδή, δεν το παλεύουμε τσάμπα. Πρώτη έρχεται η Ιταλία, με 86% στους άντρες (τρομάρα τους!) και 48% στις γυναίκες. Ακολουθούν οι κλασικές χώρες των Λατίνων εραστών, (Ισπανία, Μεξικό, Βραζιλία) αλλά και η Νότια Αφρική. Περάσαμε και τους Αμερικανούς, αλλά και τους Γερμανούς. Και στην τελευταία θέση η Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, όπου μονάχα το 13% των αντρών και το 8% των γυναικών ξέρουν τι θα πει οργασμός. Οι συνέπειες της ραγδαίας οικονομικής ανάπτυξης;

Άξια θαυμασμού πάντως είναι τα ποσοστά του κόσμου που πετυχαίνει την ολοκλήρωση, δηλαδή αυτών που δηλώνουν πως τον οργασμό τους τον απολαμβάνουν -γιατί υπάρχουν κι άλλοι που προφανώς χαλιούνται: Το Μεξικό του δίνει και καταλαβαίνει, στην πρώτη θέση με 78% σύνολο (ατελείωτης απόλαυσης), ενώ η Ελλάδα είναι στην τέταρτη θέση με 72% (Δεν το λες κακό). Άσχημα είναι οι Γιαπωνέζοι, μόνο το 18% απολαμβάνει τον οργασμό εκεί. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι για το υπόλοιπο ποσοστό είναι βάσανο; Ε, τι να πω, το κλασικό «αφού σε χαλάει τι το κάνεις;».

H μεγάλη έρευνα του Durex έγινε σε 26 χώρες με πάνω από 26.000 ενήλικες να απαντούν στις ερωτήσεις. Το 47% από αυτούς, οι μισοί σχεδόν, ήταν παντρεμένοι, οι υπόλοιποι είχαν σχέση ή ήταν ελεύθεροι.
http://24wro.blogspot.com/2010/09/durex.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More