7 Φεβ 2011

Δείξτε ενδιαφέρον με …ενδιαφέροντα τρόπο



Μερικές φορές τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Δεν χρειάζεται μια έρευνα να μας πει τι χρειάζεται για να εντυπωσιαστεί μια γυναίκα. Ας είναι λοιπόν. Οι εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου ωστόσο που δεν το…κατέχουν το άθλημα ας .διαβάσουν σχετική έρευνα ομάδας ψυχολόγων από τη Βρετανία με επικεφαλής την Cindy Talor και ας διδαχτούν.

Δείξτε ενδιαφέρον
Όταν φλερτάρετε μια γυναίκα, καλό είναι να δείξετε ενδιαφέρον για τα …ενδιαφέροντά της, τα χόμπι της και τις επιθυμίες της. Όταν δε της ζητήσετε ραντεβού, μη διστάσετε να της ζητήσετε τη γνώμη της για το που και το πότε. Στις γυναίκες αρέσουν όσοι φέρονται ως αληθινοί τζέντλεμεν.

Επαφή με τα μάτια
Κοιτάξτε την στα μάτια όταν απευθύνεστε σε εκείνη. Διαφορετικά, αν πρόκειται για τη σύζυγο ή την σύντροφό σας, θα υποψιαστεί τα χειρότερα. Αν πάλι είναι το πρώτο ραντεβού και δεν η κίνηση αυτή θα μεταφραστεί από το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας ότι δεν ενδιαφέρεστε!

Το χιούμορ σώζει
Κάντε την να γελάσει, λέγοντας της αστείες ιστορίες. Το καλό χιούμορ εκτιμάται από τη πλειοψηφία των γυναικών.

Θυμηθείτε τις επετείους
Το ξέρουμε πως αυτό που ζητάμε είναι ακατόρθωτο! Για τους …ξεχασιάρηδες υπάρχει η ιστοσελίδα www.lifeminders.com μια δωρεάν υπηρεσία που αυτόματα σας υπενθυμίζει ο,τι θα έκανε ευτυχισμένο το έτερον σας ήμισυ.

Κολακέψτε την
Πριν μια γυναίκα βγει βόλτα, ξοδεύει συγκεκριμένο χρόνο για την ετοιμασία της. Προσπαθεί να φαίνεται και να δείχνει όμορφη. Φανταστείτε να μην προσέξει κανείς την προσπάθεια που καταβάλει και να μην ακούσει ούτε ένα καλό λόγο από το στόμα σας! Μόνο φανταστείτε την απογοήτευση που θα νιώσει. Κρίμα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More