9 Μαρ 2011

Κλείνει το ΤΕΙ Πειραιά

Βάζει λουκέτο το ΤΕΙ Πειραιά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, με εκατοντάδες φοιτητές και καθηγητές να βλέπουν την πόρτα της εξόδου
Με οριστικό λουκέτο κινδυνεύει το ΤΕΙ Πειραιά, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, ενώ στον αέρα κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες φοιτητές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπαιδευτικής πύλης esos.gr, από την ερχόμενη Παρασκευή, αναμένεται να μπει λουκέτο στο ΤΕΙ, ενώ μαζικές θα είναι οι παραιτήσεις καθηγητών. Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι θα διακοπούν όλες οι διοικητικές λειτουργίες του ιδρύματος, στα πλαίσια της οικονομικής στενότητας.

Η απόφαση αυτή μάλιστα προήλθε από το σώμα της συνέλευσης, ενώ την ίδια στιγμή, από τις 10 Ιανουαρίου, οι Εργαστηριακοί και Επιστημονικοί συνεργάτες του ΤΕΙ πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας, καθώς δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα.

Το Σώμα της Συνέλευσης αποφάσισε να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας χρηματοδότηση ύψους 1.800.000 ευρώ για την μισθοδοσία του ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, ωστόσο μέχρι στιγμή, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.


ΠΗΓΗ :
http://news247.gr/ellada/paideia/log...hs.752085.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More