27 Αυγ 2011

Ελεγχοι για το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων

Ελέγχους για να διαπιστώσει κατά πόσον τηρείται το νέο ωράριο στο Δημόσιο διενεργεί η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά και τις καταγγελίες ότι άρχισε ήδη να καταστρατηγείται πριν καν τεθεί σε ισχύ.
Ο υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας με επείγουσα εγκύκλιό του ζητά από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ, να ενημερώσουν έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011 το υπουργείο:
Εάν εφαρμόζεται το νέο ωράριο εργασίας από όλους τους υπαλλήλους. Εάν όλοι οι υπάλληλοι έχουν δηλώσει στις υπηρεσίες τους το ωράριο που επιθυμούν να ακολουθήσουν.
Πόσοι υπάλληλοι επέλεξαν το κάθε ένα από τα προτεινόμενα ωράρια.
Η εγκύκλιος, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα», απεστάλη μετά τη διαπίστωση ότι πολλές υπηρεσίες δεν εφαρμόζουν στην πράξη το νέο ωράριο λειτουργίας.
Η είσοδος του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες, τους ΟΤΑ και των δύο βαθμών και τα λοιπά ΝΠΔΔ γίνεται από τις 9 έως τις 15.00.
Ειδικά στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, το κοινό μπορεί να προσέρχεται έως τις 14.30.
Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ των δήμων, σε καθένα από τα οποία υπηρετούν τρεις και περισσότεροι μόνιμοι υπάλληλοι του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 έως 20.00 και το Σάββατο από 08.00 έως 14.00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More