27 Σεπ 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ -Γραμματεία της Σ.Ε. Φορέων της περιοχής.


Συνεδρίασε την Κυριακή 25/9 και ώρα 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου η Γραμματεία της Σ.Ε. Φορέων της περιοχής μας και προγραμμάτισε τις παρακάτω δράσεις και πρωτοβουλίες:
α) Να επαναλάβει και να διατρανώσει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή της στα συνεχιζόμενα αντεργατικά – αντιλαϊκά και φορομπηχτικά μέτρα που έχουν φέρει σε αδιέξοδο το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας που απειλείται πλέον και η συνοχή της.
β) Η δυσχερής οικονομική θέση νοικοκυριών και συμπολιτών μας καθιστά αναγκαία την λειτουργία της επιτροπής σαν «Μόνιμης Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης», σαν ασπίδα κοινωνικής προστασίας.


γ) Ζητάμε να συζητηθεί και να εκφραστεί η αλληλεγγύη και από τον Δήμο Μεσολογγίου στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και η ανάληψη κοινών δράσεων στα παραπάνω πλαίσια.
δ) Να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορέων και πολιτών ενάντια στα χαράτσια στο Ε.Κ.Μ. Δευτέρα 3/10 και ώρα 6:30 μ.μ.
Όλες αυτές οι δραστηριότητες και όσες άλλες ακολουθήσουν στόχο έχουν να κορυφωθούν με μαζική αγωνιστική συμμετοχή στις 19/10 ημέρα της Πανεργατικής Απεργίας.
Η Γραμματεία της Σ.Ε.
Φορέων Περιοχής Μεσολογγίου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More