8 Μαρ 2012

Αυτή δεν είναι αριστερή πολιτική κ. Παπαδόπουλε.


Π.Παπαδόπουλος
Διαβάζουμε σήμερα σε τοπική εφημερίδα για το τι γίνετε στο λιμενικό ταμείο Μεσολογγίου και δε μπορούμε  να καταλάβουμε τι συμβαίνει ,χαρακτηριστικά αναφέρεται : «Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τη διαδικασία έγκρισης της νέας χωροθέτησης της Μαρίνας Μεσολογγίου και για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον αρμόδιο υφυπουργό Πολιτισμού - Τουρισμού κ. Αλιβιζάτο.»
Εκεί που ήμασταν πλήρως απογοητευμένοι  με την απραξία  και την κωλυσιεργία του παλαιού προέδρου η εκλογή του κ. Παπαδόπουλου μας έκανε να ελπίζουμε ότι θα έρθουν αλλαγές και ενεργοποίηση του λιμενικού ταμείου για το καλό του τόπου. Αυτά που διαβάζουμε σήμερα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δηλαδή λέει ο πρόεδρος ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για νέα χωροθέτηση προκειμένου  να γίνουν τα έργα που έχει υπογράψει η ανάδοχος εταιρεία και όχι μόνο αυτό αλλά να υπογραφεί και νέα σύμβαση για προχωρήσουν τα έργα και να δοθεί άδεια λειτουργιάς στη μαρίνα . Μήπως να ξεπουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στην ανάδοχο εταιρεία κ. πρόεδρε; Τόσο καιρό γιατί δεν τους ελέγχεται, υπάρχουν καταγγελίες  για παράνομη εμπορική δραστηριότητα στη μαρίνα ενώ δεν έχει τις απαραίτητες άδειες, εξάλλου παραδέχεστε ότι δεν έχει άδεια και θέλετε να επισπεύσετε την αδειοδότηση . Γιατί πρέπει να καλύπτουμε και άλλο τους επενδυτές της μαρίνας ενώ δεν τηρείται τίποτα από τη σύμβαση; Γιατί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για αδειοδότηση και όχι για έλεγχο;  Αν δε μπορούν να υλοποιήσουν αυτά που υπέγραψαν να φύγουν και όχι να τους δώσουμε όλο το λιμάνι! Επενδυτές  τέτοιου  τύπου υπάρχουν πολλοί, ας μη καλύπτουμε άλλο αυτούς που δε τηρούν τις συμβάσεις. Νομίζω ότι η αριστερά από όπου προέρχεστε δε μιλάει για ξεπούλημα αλλά για έλεγχο και ξεκάθαρες διαδικασίες.
Συμφωνούν άραγε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο κέντρο με όλα αυτά, τι έγιναν οι καταγγελίες των εργαζομένων;
Η μαρίνα είναι ένα μεγάλο θέμα για το Μεσολόγγι και πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε για να γίνει το καλύτερο δυνατό! 

5 σχόλια:

Αυτή είναι η προοδευτική αριστερά

Μάλλον χάλασε σε κάποιους τα σχέδια η εκλογή του κου Παπαδόπουλου.Λίγο τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά απ΄ ότι φαίνεται είναι σοβαρός και τεκμηριωμένος αφού γνωρίζει και τα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Φαίνεται οτι κάποιοι είχαν διαβεβαιώσεις, ότι θα συνεχιστεί αυτή η ρεμούλα και η συναλλαγή αφού ήλπιζαν να εκλεγούν .
Μέχρι τώρα δεν ξέραμε αν υπάρχει Λιμενικό ταμείο, με την εκλογή του κου Παπαδόπουλου τουλάχιστον το μάθαμε.Όλα γίνοταν δεκαετίες τώρα εν κρυπτώ τώρα τουλάχιστο γνωρίζουμε τα πάντα.
Ελπίζω να μην ενοχλεί κάποιους η δημοσιοποίηση
Τα πάντα απ΄΄ όσο γνωρίζω είναι ήδη σε απόλυτη διαφάνεια ώστε να έχει πρόσβαση στον έλεγχο των αποφάσεων καθένας αλλά και στην υλοποίησή τους.
Αφήστε λοιπόν την λασπουριά και τα περί προοδευτικής ή μη Αριστεράς,Η ριζοσπαστική Αριστερά δεν ξεπουλά την δημόσια περιουσία, προασπίζει τον δημόσιο χώρο .

Πείτε μας για τη σύμβαση!

Όλοι αριστεροί είμαστε και θελουμε το καλό του τόπου ο κ.Παπαδόπουλος ήταν και στο προηγούμενο άγνωστο συμβούλιο του λιμενικού ταμείου Αγαπητέ δικαιόπολις

Ο Παπαδόπουλος ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση του Λ.Τ , τότε δεν τον ακούγαμε καθόλου. Τώρα ξαφνικά θέλει να μας σώσει και να ρίξει φως παντού!! Δεν μπορώ άλλο τους βολεμένους αριστερούς επαναστάτες . Αυτή η δήθεν αριστερά κυβερνούσε πάντα την χώρα.. και ιδού τα αποτελέσματα ….

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More