22 Μαΐ 2012

ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ 2012 "1η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ"

Το Σάββατο 19 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων του νομού μας. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και της Θεατρικής του Ομάδας για την καθιέρωση σε ετήσια βάση ενός θεσμού, που θα συμβάλλει στη θεατρική παιδεία, θα προβάλλει το Αιτωλικό και θα ενισχύσει γενικότερα τους πολιτιστικούς δεσμούς της πόλης μας με φορείς και ανθρώπους που ασχολούνται με τον πολιτισμό και ειδικότερα με το Ερασιτεχνικό Θέατρο στο νομό μας και ευρύτερα.

Μετά τις σχετικές ενέργειες και προεργασίες του Συλλόγου μας και μετά τη χθεσινή και δημιουργική συζήτηση τέθηκε η βάση συνεργασίας και οι βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου θεσμού: 

ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ 2012  η "1η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ" είναι γεγονός! 


Στην πρωτοβουλία του Συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό - και τους ευχαριστούμε θερμά - συμμετέχοντας στην χθεσινή συζήτηση-διάλογο οι εκπρόσωποι των παρακάτω θεατρικών σχημάτων: 
Θεατρική Ομάδα "Πρόβα" - Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μεσολογγίου 
Θεατρική Ομάδα Ματαράγκας
Θεατρική Ομάδα Πυλλήνης - Πολιτιστικός Σύλλογος "Σημειωτών"
Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Καινούριου 
Θεατρική Ομάδα Παναιτώλιου - Σύλλογος "Χρήστος Καπράλος" 
Θεατρική Ομάδα "Θέατρο χωρίς Αυλαία" - Δημήτρη Σιούντα , Ναύπακτος
και βέβαια η δική μας Θεατρική Ομάδα...
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Καβάγιας και ο αντιπρόεδρος, κ. Καλτσούλας, οι οποίοι δήλωσαν την συμπαράσταση και την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση και την επιτυχία του Θεσμού. 

Επίσης στη συνάντηση είχαν προσκληθεί και οι εξής ομάδες - οι οποίες λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν - Θεατρική Ομάδα Φυτειών, Θεατρική Ομάδα Αμφιλοχίας, Θεατρική Ομάδα Πνευματικού Κέντρου Αγρινίου και Θεατρική Ομάδα Ναυπάκτου.

Οι ημερομηνίες και οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More