25 Μαΐ 2012

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στο Γιάννη Μιχελάκη


Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, αναφορικά με τις κατηγορίες του τελευταίου για τις πολιτικές θέσεις του κόμματος για τη μετανάστευση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα διαστρέβλωση των θέσεων και των προτάσεών του από τους «που με την εμμονή τους στη μνημονιακή πολιτική βυθίζουν στην ανασφάλεια και την απόγνωση την πλειονότητα των συμπολιτών μας».
Και προσθέτει ότι είναι μάταιο να περιμένει κανείς από τη ΝΔ να κατανοήσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, «ταυτόχρονα όμως είναι και επικίνδυνος ο ιδιότυπος ανταγωνισμός της με την Χρυσή Αυγή που οδηγεί σε τυφλές συγκρούσεις και στην όξυνση των προβλημάτων».
Ο κ. Μιχελάκης νωρίτερα με δηλώσεις του είχε πει ότι τα άκρα δε δίνουν λύση στα προβλήματα, αλλά δημιουργούν περισσότερους κινδύνους με την ανομία, τη βία, το χάος και το διχασμό και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπόσχεται διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του.«Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από ένα εκατ. ανέργους να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες ώσπου να βρουν δουλειά», πρόσθεσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More