19 Σεπ 2012

Η απάντηση Αγγελάκα στις... τύψεις Νταλάρα για τα χρήματα που απέκτησε

Η σκληρή απάντηση του Γιάννη Αγγελάκα στο Γιώργο Νταλάρα για τα χρήματα και τις Επιτέλους κάποιος αντέδρασε στην προκλητική δήλωση του Γιώργο Νταλάρα  περί τύψεων για τα χρήματα που κέρδιζε από τη δουλειά του! 
Ο Γιάννης Αγγελάκας  έστειλε επιστολή στα Μέσα Ενημέρωσης, με την οποία κατακρίνει την στάση του συναδέλφου του και την απόφασή του να «μοστράρει» τα χρήματά του στον κόσμο, τέτοια περίοδο κρίσης. Δείτε την ανακοίνωση του Αγγελάκα:
«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ
 Αγαπητέ κύριε Νταλάρα όλοι γνωρίζουν πως οι ενοχές είναι το βασικό ψυχολογικό υπόβαθρο κάθε μεγάλης δημιουργικής καλλιτεχνικής ψυχής και πως είναι φυσιολογικό όσο ο καλλιτέχνης γιγαντώνεται πνευματικά να γιγαντώνεται παράλληλα και η υλική του περιουσία, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε ψυχολογικό, ηθικό και δημιουργικό αδιέξοδο. Κατανοώντας λοιπόν το δράμα που βιώνετε σαν τέτοιος καλλιτέχνης αυτό τον καιρό, παράλληλα με το μεγάλο εθνικό μας δράμα, έχω να σας προτείνω (απορώ πώς δεν το σκεφτήκατε μόνος σας) να κρατήσετε για σας και την οικογένειά σας το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας σας και να προσφέρετε την υπόλοιπη για να απαλύνετε τον πόνο μερικών έστω από τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Προχωρήστε άφοβα στην προσωπική και καλλιτεχνική σας απελευθέρωση και ενταχθείτε σιγά σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού που γιγαντώνεται κι αυτό τελευταία στους κύκλους των καλλιτεχνών και των διανοούμενων της πατρίδας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More