2 Σεπ 2012

Η απάντηση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στην ανακοίνωση περί απαξίωσης της ομάδας πόλο.



           Απάντηση-ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου το 2006 και η τωρινοί διοικούντες, βρήκαν μια διαλυμένη ομάδα πόλο με μέσο όρο ηλικίας τα 45 χρόνια, χωρίς καμία εγκατάσταση και ένα φθαρμένο ντοσιέ το οποίο περιελάμβανε όλη την γραφειοκρατία του ομίλου. Οι τωρινοί διοικούντες από το ταμείο του ομίλου πλήρωσαν τρία πρωταθλήματα της τελευταίας κατηγορία Υδατοσφαίρισης σε Ιτέα, Πρέβεζα και Ιωάννινα.
 Ανέπτυξαν το κανοε-καγιάκ ήρεμων νερών, ένα ανερχόμενο άθλημα και για τρίτη συνεχή χρονιά διοργάνωσαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα κανοε-καγιάκ.
 Μάλιστα φέτος συμπεριέλαβαν και γαιτοδρομία αναδεικνύοντας έτσι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής (φυσικό περιβάλλον-παραδοσιακά σκάφη) με σοβαρές πιθανότητες να καθιερωθεί ως τοπικό δρώμενο, ήδη υιοθετήθηκε και από την ομοσπονδία κανόε-καγιάκ.
  Πλήρωσαν οι τωρινοί διοικούντες για την υπόθεση κολύμβηση στο πρώην κολυμβητήριο Πρεμέτη τουλάχιστον 25,000 ευρώ που ακόμα αποτελούν μαύρη τρύπα για τον όμιλο. Οι τωρινοί διοικούντες δημιούργησαν αξιοζήλευτες εγκαταστάσεις στο λιμάνι και στην Κλείσοβα και ανέπτυξαν επιπλέον και την ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης ενώ στα σκαριά βρίσκεται η δραστηριότητα optimist. Το φετινό καλοκαίρι ο όμιλος λειτούργησε  σχολή κολύμβησης στην Τουρλίδα Μεσολογγίου στην όποια συμμετέχουν πλέον των 50 παιδιών. Με εξειδικευμένο γυμναστή στην κολύμβηση τον κ. Διαμαντόπουλο Δημήτρη και ναυαγοσώστη τον κ. Ανδρέα Πρεμέτη με τον οποίο συμφωνήθηκε  η δημιουργία ομάδος water polo, φυσικά με νέους αθλητές.
Ο σημερινή διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου είχε άριστη σχέση με τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο αείμνηστο Σπύρο Σπυρόπουλο ο οποίος κατ’επανάληψη είχε  επαινέσει με δημόσιες παρεμβάσεις το έργο του Ναυτικού Ομίλου ενώ ετοιμάζετο μια εκδήλωση προς τιμήν του και όλων των παλαιών παραγόντων και αθλητών, ο ξαφνικός του θάνατος ακύρωσε τα σχέδια. Δεν είναι δυνατόν ο δραστήριος πρώην πρόεδρος να τιμάται για την ναυταθλητική του προσφορά από το Γ.Ο.Μ . Θα’πρεπε η οικογένεια Σπυρόπουλου να έχει ενοχληθεί από την ανακοίνωση Σακεριανού. Ο κ. Σακεριανός έχει τεράστια προβλήματα και προκειμένου να κάνει τον αρχηγό, δεν αποκλείετε να δούμε την πεθερά του φουνταριστή !! Τον κατανοούμε. Εκείνο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι τι παριστάνει ο έτερος παράγοντας με το άνοιγμα χεριών Phelps…   

                                      Η τωρινή διοίκηση του Ν.Ο.Μ

Η δήλωση του αρχηγού Σακιριανού Γιάννη που προκάλεσε την αντίδραση του Ν.Ο.Μ

Συγκλονιστική παρουσία είχε η ομάδα πόλο του Γυμνστικού Ομίλου Μεσολογγίου,η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Αν και χωρίς προετοιμασία οι παλαίμαχοι πολίστες μαζί με νεαρούς πολίστες κατάφεραν να κρατήσουν ξανά ψηλά την σημαία του πόλο για το Μεσολόγγι. Τα τελευταία χρόνια οι υπεύθυνοι απαξίωσαν τα τμήματα πόλο και κολύμβησης και έτσι με πρωτοβουλία του Α.Πρεμέτη, Γ.Δελαπόρτα, Δ.Βισβίκη και Γ.Σακιριανού έγινε η ανασύσταση της ομάδας ,η οποία βρήκε στέγη στον Γ.Ο Μεσολογγίου…Ο αμέσως επόμενος στόχος είναι η δημιουργία τμημάτων υποδομής κολύμβησης και πόλο και η αναγέννηση του ναυταθλητισμού της πόλης γιατί όπως τονίζουν εκατοντάδες αθλητές που μεγάλωσαν στα νερά του λιμανιού ,Ναυτικός ΟΜΙΛΟς δεν νοείται χωρίς πόλο και κολύμβηση…
Δήλωση αρχηγού Σακιριανού Γιάννη :
Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα αναγέννησης του μεσολογγίτικου πόλο. Μετα την αδράνεια και τη κατάργηση των τμημάτων πόλο και κολύμβησης απο την διοίκηση του ιστορικού ΝΟΜ , αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας όλοι αυτοι που μεγαλώσαμε μέσα στη θάλασσα και τα νερά του λιμανιού ,με θυσίες και πολυ κόπο και κατάφεραμε να κανόυμε το Μεσολόγγι και τον ΝΟΜ γνωστό και δυνατο σε όλη την Ελλάδα, στον ναυταθλητισμό…δυστυχώς η τωρινή διοίκηση θεωρεί περιττό το πόλο και γί´αυτο αποφασίσαμε να κανόυμε μια νέα αρχή και υπό την σκέπη ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Γυμαστικος Όμιλος Μεσολογγιου πήραμε μέρος στο πρωτάθλημα της Δ´Εθνικης.

Ο αμέσως επόμενος στόχος είναι η δημιουργία τμημάτων υποδομής πόλο και κολύμβησης και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα για τον αθλητισμό της πόλης. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας και τους παλαίμαχους πολίστες που μας βοήθησαν στην φετινή προσπάθεια , υλικά και ηθικά, και αφιερωνουμε την φετινή μας συμμετοχή στον πρώην πρόεδρό μας Σπύρο Σπυροπουλο.
 

5 σχόλια:

Μήπως να κάνει και κανέναν έλεγχο στο λιμάνι ο κ. Σακεριανός εκτός από το πόλο.

Ας κάνει σωστά την δουλειά του ο κ.Σακιριανός στο λιμάνι, ας βάλει σε τάξη τους ψαράδες που νομίζουν ότι όλο το λιμάνι είναι δικό τους, ας διώξει τους γύφτους από την είσοδο της μαρίνας, ας μας πει τελικά .. είναι μαρίνα; είναι παρκιγκ σκαφών; είναι ολλανδική αποικία ; γιατί δεν δημιουργεί την υποδομή με το Λ.Τ (ρεμέντζα) στο λιμάνι ώστε να πολλαπλασιαστεί η χωρητικότητα του σε σκάφη αναψυχής (μήπως αβαντάρει τους ολλανδούς ; ), δεν θέλουμε καλά παιδιά για το μοναστήρι, άλλα άξιους δημόσιους λειτουργούς!!

και αμα αρχίσει και σας κοπανάει κλήσεις στο λιμάνι θα πείτε οτι μας γράφει ο σακιριανος. Ο άλλος κώλυσε με το αν είναι μαρίνα ή παρκιν σκαφών. Καθρεφτάκι μάγκες και μετά κρίνουμε.

ο αισωστης εκανε τα θαυμα του και δεν πνιγηκε κανενας , οι επισκεπτες ταλαιπωρηθηκαν αφανταστα, τα καικια εβαζαν υπεραριθμους και χωρις σωστικα, αλλα εκανε ωραίο αγωνα πόλο!!

Τότε φίλε να μην μας γράφει η αστυνομία να μην μας ελέγχει η εφορία να μην μας ελέγχει η πολεοδομία γιατί μετά θα λεμέ ότι το ελληνικό κράτος δουλεύει…. Ο καθένας οφείλει να κάνει τη δουλεία του και όχι χατίρια επειδή διορίστηκε κάποτε από την πίσω πόρτα. Το ελληνικό κράτος πρέπει να λειτουργήσει και άσε τα καθρεφτάκια του δημοτικού!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More