7 Δεκ 2012

"ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ "ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ" ΣΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΟ BLOG"

ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ
ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ο.Ε.Δ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ.Η ΕΟΕΔ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗΣ.Η ΕΟΕΔ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ,ΑΘΛΗΤΙΚΗ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ.Η ΕΟΕΔ ΤΡΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΠΟΛΙ
ΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ.
ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ,ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΕΔ
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΟΕΔ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΕΔ
 ΤΣΙΡΟΓΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
 
Προηγούμενο κείμενο: http://messolonghi-press

2 σχόλια:

Επειδή η συζήτηση παρεκτρέπεται τα σχόλια θα σταματήσουν εδώ. Το γεγονός που συζητάμε είναι αδιαμφισβήτητο και ο καθένας το κρίνει όπως νομίζει! Η εθελοντική ομάδα έκρινε ότι καλός έκανε το σεμινάριο για τους λόγους που αναλύει και από εκεί και πέρα καλό είναι και η κοινωνία να ενημερώνετε για κάτι το οποίο έγινε και να βγάζει τα συμπεράσματα της καθώς όλα κρίνονται και τα καλά και τα άσχημα βάση το πώς τα κρίνει ο καθένας από την πλευρά του, την παιδεία του και την ιδεολογία του.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ...ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΟΙΧΕΙΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More