26 Ιαν 2013

Απάντηση Γ. Κανή στην Σ.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ι.Π. Μεσολογγίου.

Γιάννης Κανής



Προς την συντονιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ι.Π Μεσολογγίου δια του κ. Μάκη Θεοφιλάτου καθοδηγητού (μέλος Κ.Ε). Επειδή δεν γνωρίζω τους επιτρόπους της συντονιστικής. Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου είναι γνωστή σε όλους σύμφωνα με τον Νόμο.

Μάκης Θεοφιλάτος
Μάκο!!   Πράγματι η πολιτική διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή και φανερή όσο με αφορά. Γι’ αυτό έχω να καταθέσω δημοσίως τα εξής:
1.        Υπήρξες οπαδός και προπαγανδιστής των Mao Tse-tung και Enver Hoxha (γεωπολιτικός άξονας τότε). Εγώ υπήρξα στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ (Γραμματέας) φανερά! Συνέβαλλα κατά τι (λόγω συμμαθητείας) στον διορισμό σου στον Ο.Τ.Ε. οικογενειακώ δικαίω. Διαγράψαμε καμία 50ριά άτομα για να διοριστείς, είχες μπάρμπα στην Κορώνη! (υπόγεια διαδρομή). Ακολούθως κατόρθωσες με διάφορα τερτίπια να δουλεύεις ρελαντί… Ενώ η δική μου αίτηση για διορισμό με ειδικότητα, ήταν η μοναδική στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου (Κ.Υ Αιτωλικού).
2.        Εγώ έφερα τον πρώην Βασιλέα ως μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής,  Ολυμπιονίκη και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, για να εξυπηρετήσω τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ναυτικού Ομίλου. Εσύ με την «Φρειδερίκη»  της αριστεράς (ο τότε κόκκινος Νομάρχης Λάζαρης σε απέρριψε…) αν και είχες αστική περιουσία (πατρική, δόμηση 800 τ.μ ) και ήσουν προνομιακά αμειβόμενος από τον Ο.Τ.Ε πήρες εργατική κατοικία ως ροζ κρατιστής (υπόγεια διαδρομή). Ενώ εγώ ως μαύρος καπιταλιστής έκτισα την κατοικία μου φανερά, δαπάναις μου. Την παρουσία του πρώην Βασιλέως στα εγκαίνια του Ναυτικού Ομίλου μόνο βλάκες της αριστεράς και γενικώς  θα την εκλάμβαναν ως αλλαγή του πολιτειακού!
3.        Η κοινωνική μου δράση είναι φανερή με έργο και αποτέλεσμα υπέρ της τοπικής οικονομίας. Ως Ναυτικός Όμιλος υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Μεσολογγίου για δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας. Αναφέρω τον όρο μνημόνιο επειδή σας ενοχλεί…
4.        Υπήρξα φανερός με ότι καταπιέστηκα, ενώ εσύ υπήρξες κρυφο ΠΑΣΚΕ  στον Ο.Τ.Ε και με το κρυφτούλι αυτό βγήκες πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο (υπόγεια διαδρομή) επιδιώκοντας και αποκομίζοντας προνόμια (δεύτερη σύνταξη και 32 μέρες άδεια το μήνα!)
5.        Δεν ακούσαμε ποτέ την άποψη σου για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης: (μαρίνα, απλήρωτοι εργάτες, αστυνομία, διεύθυνση γεωργίας , (στέγαση κ.α) ). Ανέλαβες το Εργατικό Κέντρο και αδυνάτησες αισθητά τον πολιτικό λόγο του Μεσολογγίου.
6.        Γνωρίζεις ότι έχουμε θέμα και δικαστική εμπλοκή για κάτι παληόντενεκέδες του εργοταξίου της πρώην Νομαρχίας. Δεν περίμενα ποτέ να σπιλώνεις  εμένα και τους συνεργάτες μου διοχετεύοντας διάφορα περί διακεκριμένης κλοπής, ενώ θα έπρεπε να πάρεις θέση για το μέγα σκάνδαλο των σκαφών αυτών, που θα έπλεαν έμφορτα τουριστών στην Τριχωνίδα και σάπισαν λεηλατημένα στο εργοτάξιο. Θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Σώκο (Τριχωνίδα Α.Ε- Inderreg ΙΙ) για το πώς κατέληξαν περίπου 200,000,000 δρχ. τότε, των Ελλήνων εργαζομένων σε μπάζα… Εμείς ζητήσαμε να αξιοποιήσουμε κάποια υλικά από τα μπάζα αυτά και θα πάμε στην αίθουσα του Δικαστηρίου φανερά, να υπερασπιστούμε την ενέργεια μας. Ήδη έχουμε πείσει με τις καταθέσεις μας. Εσύ χρειάστηκε να προκαλέσεις βούλευμα με παρέμβαση  παραγόντων της «παληοδεξιάς» ώστε να απαλλαγεί η παρέα, από το μαρκάρισμα του «γαϊδάρου» (ο γάιδαρος είναι ιδιαίτερα προικισμένο ζώο….) σε παλαιότερη υπόθεση σας…
7.        Προσπάθησες να «κατασκευάσεις» δια του Λιμενικού Ταμείου Δήμαρχο αλλά σου την χαλάσαμε καταγγέλλοντας τις παρανομίες. Όσο για το «συμβουλάτορας» του κ. Αγγελάκα απευθυνθήκαμε και συνεργαστήκαμε με την Ελληνική Διοίκηση και τίποτα παραπάνω. Στο παρελθόν ενώ συσπείρωνες αριστερές επαναστατικές δυνάμεις, στο τέλος φιγουράριζες σε συνδυασμό των αστικών τοιούτων και έβαζες υποψηφιότητα στον Αστακό!! Στην εποχή του εκσυγχρονισμού καμάρωνες ως σινεφίλ πρόεδρος παρά τω Βερελή. Όσο για το «γυρολόγος» είμαι ενεργός πολίτης από το 87’, υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και ψηφίζω ανάλογα. Μάλιστα πρόσθεσα στις προτιμήσεις μου και τον Αλέξη όταν τον είδα «Ιέρεια στα μαύρα» με μαύρη λιμουζίνα ασορτί να προσκυνά στον ναό του χρήματος (ΔΝΤ).  Ο Ναυτικός Όμιλος έχει αναδείξει διεθνώς  την περιοχή σε ναυταθλητικό προορισμό και φέρνει εισόδημα στην πόλη. Εσύ και η παρέα σου κινείστε στις παρυφές των αστικών κομμάτων. Είστε υπέρ του «Greek Dream», δηλαδή παχυλό κρατικό μισθό και αραλίκι, καταγγέλλοντας τους παραγωγικούς!

Μεταξύ μας (όσο γίνεται…) εργάζεσαι πάντα για τον εαυτό σου αλλά την πατάς από εξυπνότερους…

Υ.Γ 
Με την αναφορά μας στο ροζ δεν υπαινιχθήκαμε τίποτα απολύτως απλά και μόνο χρησιμοποιήσαμε τον δημοσιογραφικό όρο που προσδιορίζει την υπόλοιπη αριστερά σε σχέση με την κλασική κόκκινη (Κ.Κ.Ε)                                                                                                                                                                                                             Γιάννης Κανής
Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

  1. Ανακοίνωση Ναυτικού Ομίλου 18/1/2013
  2. Ανακοίνωση πρόεδρου Λιμενικού Ταμείου  20/1/2013
  3. Πρώτη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚM 22/1/2013
  4. Ανακοίνωση πρόεδρου Ναυτικού Ομίλου 26/1/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More