20 Φεβ 2013

Απάντηση Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου στον Δήμαρχο για την επίσκεψη Σκυλακάκη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάσαμε στον τύπο, επιστολή του Δημάρχου Μεσολογγίου, σχετικά με την επίσκεψη του ευρωβουλευτή κ. Θόδωρου Σκυλακάκη στην πόλη μας και τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του Συλλόγου μας, με μέλη του ΔΣ και επαγγελματίες.

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Δήμαρχος, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και δίνουμε τις απαραίτητες διευκρινήσεις προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Όπως και ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει από πρώτο χέρι, η επίσκεψη του ευρωβουλευτή στο Μεσολόγγι δεν είχε τον χαρακτήρα της επικοινωνίας με την δημοτική αρχή, παρά ήταν μια φιλικού χαρακτήρα επίσκεψη που έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης κατόπιν παρέμβασης της διοίκησης του εμποροβιομηχανικού συλλόγου μιας που ο κ. Σκυλακάκης δεν είχε στο πρόγραμμα του να επισκεφτεί την πόλη μας.

Στόχος μας ήταν να επικοινωνήσει με κάποιους ανθρώπους της τοπικής αγοράς  που παράγουν και εξάγουν τα προϊόντα τους, και για μια πρώτη ενημέρωση για τα τοπικά οικονομικά θέματα.

Ο ευρωβουλευτής λοιπόν ήλθε στο Μεσολόγγι για ελάχιστες ώρες (ουσιαστικά μόνο για να διανυκτερεύσει) αναχωρώντας το πρωί της επομένης για Αθήνα, λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεών του εκεί και αντιλαμβανόμενος την δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων φρόντισε να επισκεφτεί αρκετές από αυτές προκειμένου να έχει και ιδία άποψη .

Θεωρούμε ωφέλιμο για τον τόπο μας, που έστω και για λίγες ώρες πετύχαμε και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις μαζί του, από το να μην το κάνουμε καθόλου. Αυτά σε ότι αφορά στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου. Όσο για το δείπνο που παρατέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στον ευρωβουλευτή, αυτό ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία ορισμένων εξ ημών και μάλιστα τα έξοδα καλυφθήκαν από τα παριστάμενα μέλη της διοίκησης .

Ο σύλλογος μας προσπαθεί και ενεργεί πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να υλοποιεί την προσπάθεια αυτή. Μάθαμε να εργαζόμαστε επί της ουσίας, χωρίς γκρίνια, χωρίς διχαστικές κορώνες, χωρίς αντιπαλότητες. Μας ενώνει η αγάπη μας για το Μεσολόγγι που προσπαθούμε να προβάλλουμε όποτε και όπου μας δίνεται η δυνατότητα. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, χωρίς να περισσεύει από την προσπάθεια αυτή ούτε ο Δήμος, ούτε κανένας άλλος φορέας και εκφραστής της τοπικής κοινωνίας μας. Μαζί πρέπει να βαδίσουμε και όλοι ενωμένοι
 
Για το Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ







ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                      ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More