1 Φεβ 2013

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΔΙΕΞΟΔΟ" ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Αγαπητοί μας φίλοι
Σας υπενθυμίζουμε  ότι το Ιστορικό Μουσείο "Διέξοδος", εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα του, www.diexodos.com.gr, από την οποία μπορείτε να πληροφορηθείτε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την υπόσταση, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του, έχει δημιουργήσει προφίλ και στους γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Μουσείο «Διέξοδος»,  diexodosmes 

Έτσι, μπορείτε να μας επισκέπτεσθε στο facebook, στη σελίδα Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος", και στο youtube, στο κανάλι diexodosmes, όπου γίνονται συνεχείς αναρτήσεις  ειδήσεων , πληροφοριών και φωτογραφιών  που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις του Μουσείου μας ώστε να υπάρχει άμεση και πλήρης ενημέρωση των δραστηριοτήτων του.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε βίντεο προηγούμενων εκδηλώσεων, ενημερωτικά σημειώματα και φωτογραφίες έργων συνεργαζόμενων με την "Διέξοδο"  καλλιτεχνών ή δημιουργίες τους καθώς επίσης και αντικείμενα που περιλαμβάνονται στις συλλογές μας και εκτίθενται στους χώρους του Μουσείου .
Αφιερώστε ελάχιστα λεπτά για να δείτε το προφίλ μας, και, άν σας αρέσει, κάντε ένα like και προωθείστε το στους διαδικτυακούς σας φίλους.
Με αυτό τον τρόπο θα συνδράμετε  στην ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού που ενδιαφέρεται, όπως και η "Διέξοδος", για την Ιστορία, τα Γράμματα και τις Τέχνες δηλαδή με τα "ιδιαίτερα" αυτά "προϊόντα" του Μεσολογγίου.
Της πόλης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την  Ιστορία, το Πνεύμα και τον Πολιτισμό.
Σας ευχαριστούμε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More