31 Ιουλ 2013

Η τεχνική υπηρεσία για την ανταλλαγή οικοπέδων.

Υπογράφτηκε σήμερα 29-07-2013 μετά από πολύμηνη προσπάθεια ενώπιον της συμβολαιογράφου κ Σταυροπούλου Μαρίας μεταξύ του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη και του συμπολίτη μας Ιωάννη Πανόπουλου ,η ανταλλαγή οικοπέδων .
Συγγεκριμένα:Ο κ.Ιωάννης Πανόπουλος,ήταν ιδιοκτήτης οικοπέδου εντός του οποίου υπήρχε ερειπωμένη οικία ,στην οδό Σκεπεταραιων ,εντοςτου σχεδίου πόλης του Δήμου μας. Το εν λόγω οικόπεδο  ήταν ρυμοτομούμενο και δυσκόλευε τα μέγιστα προκειμένου να αρχίσει η διάνοιξη της οδού Σκεπεταραίων.Ετσι μετά από όλες τις νόμιμες ενέργειες και αποφάσειςπου προηγήθηκαν σήμερα υπογράφηκε η ανταλλαγή του οικοπέδου αυτού με οικοπέδου του Δήμου μας που βρίσκεται στην επέκταση του σχεδίου πόλης στη περιοχή της Καλλονής.
Με την απαλλοτρίωση αυτή,γίνεται η αρχή και ευελπιστούμε ότι σύντομα  θα διανοίγει πλήρως η εν λόγω οδός που ξεκινάει από την οδό Σπ.Τρικούπη (κεντρική πλατεία) και καταλήγει στις εργατικές κατοικίες στο Λιμάνι.
Επίσης η απαλλοτρίωση αυτή θα βοηθήσει στη πλήρη διάνοιξη της οδού Τσόκα η οποία διάνοιξη αποτελεί  αναγκαιότητα για την ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων,δεδομένου ότι στη οδό Σκεπεταραίων δημιουργήθηκε Εμπορική δραστηριότητα από συμπολίτες μας.
Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΕΡΓΩΝ
ΚΟΤΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More