22 Σεπ 2013

Πουτάνες…

Η γενοκτονία των Ελλήνων από τους Ναζιστές από χθες μεταβλήθηκε σε πολιτικό θέμα. Την ώρα που διαρρηγνύουν οι δημοκράτες της εξουσίας τα ιμάτιά τους για τους χρυσαυγίτες και για τον νεοναζισμό που υποβόσκει, ακριβώς την ίδια στιγμή ο υπουργός Δικαιοσύνης μέσα στη Βουλή τάσσεται κατά της εκτέλεσης απόφασης του Αρείου Πάγου η οποία ορίζει αναγκαστική εκτέλεση κατά του γερμανικού δημοσίου για την γενοκτονία του Διστόμου. Να γραφτεί με μεγάλα γράμματα η χθεσινή ημερομηνία στους τάφους των εκτελεσθέντων: “19 Σεπτεμβρίου 2013. Δεύτερη φορά εκτελεσμένοι από “φίλια πυρά”. Δημοκρατικά και αντιναζιστικά!
Τι κουβέντες να κάνουμε από εκεί και πέρα; Όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης βαφτίζει το Δίκαιο ως πολιτικό θέμα και μία γενοκτονία ως “θέμα με παραμέτρους που πρέπει να εξεταστούν” για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ελληνογερμανικές σχέσεις, δεν έχουμε φθάσει απλά στον πάτο της ανηθικότητας αλλά σκάβουμε για να βρούμε τον…
πάτο του πάτου.
“Καθήκον της κυβέρνησης είναι να μην μελετηθεί αποσπασματικά το θέμα, αλλά αφού εξεταστούν όλες οι παράμετροι να καταλήξουμε”. Αυτό ξεστομίστηκε από τον πολιτικό εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης αυτής της χώρας. Καθήκον της κυβέρνησης είναι να μελετήσει της παραμέτρους της θηριωδίας! Ο τοίχος εκτελέσεων έχει παραμέτρους; Το ψιχάλισμα των ματιών όταν το κορμί δέχεται την σφαίρα έχει παραμέτρους; Η ορφάνια λόγω άκρατου ρατσισμού έχει παραμέτρους; Το δικαίωμα στην ζωή, στην αξιοπρέπεια, στην ελευθερία έχει παραμέτρους; Μάλλον έχει για τον εκ γενετής ραγιά όποια θέση ιεραρχίας και να παίρνει στην πολιτική ζωή δημοκρατικά.
Δημοκρατία που δίνει στον φασισμό δικαίωμα υπερασπίσεως δεν είναι δημοκρατία. Δημοκρατία που κουνάει το χέρι στην Δικαιοσύνη για τις αποφάσεις της δεν είναι δημοκρατία. Δημοκρατία που σκύβει το κεφάλι στον Ναζιστή, δεν είναι δημοκρατία. Είναι η πουτ@να που κάνει τα πάντα για λίγα φράγκα χωρίς να αναρωτιέται για το ποιος είναι ο πελάτης της.
Και η πουτ@νιά δεν έχει παραμέτρους. Είναι ακριβώς απέναντι από την αξιοπρέπεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More