5 Φεβ 2014

Μεγάλη τιμή η έλευση Γεωργιάδη στην Ιερή Πόλη!

Το συνταρακτικό νέο την εβδομάδας ήρθε από την τοπική της Ν.Δ καθώς αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας θα πατήσει τα Ιερά χώματα της Πόλης μας για «το κοπή τη πίτα»!
Αυτός ο άνθρωπος που μοχθεί καθημερινά για την ευημερία των  πολιτών, για την υγεία όλων, αυτός που με την ειλικρίνεια και την  σταθερότητα στις απόψεις του μας έχει συγκινήσει και έχει κάνει τα λαϊκά στρώματα να τον βλέπουν ως ήρωα.   
Aγαπητοί συμπολίτες βρείτε κοστούμια, φορέστε γραβάτες για να υποδεχθούμε αυτή την μεγάλη πολιτική προσωπικότητα, τον ένα και μοναδικό Άδωνη Γεωργιάδη.  


Σε αυτόν θα σφίξετε το χέρι και σε αυτή την πολιτική θα συνηγορήσετε!
 


Άδωνις: Είπα ψέμα...Ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι Καταστροφή


 
Σοβαρά τώρα το πρόβλημα δεν είναι αυτός, αυτός κάνει την δουλειά του συστήματος όπως καλά ξέρει να την κάνει  τόσα χρόνια. Το πρόβλημα είστε εσείς που αντί να δείξετε απάθεια και αδιαφορία σε αυτό το πολιτικό υβρίδιο και σε αυτές τις πολιτικές  θα πατέ να  του σφίξετε το χέρι για να έχετε την εύνοια του «κόμματος». Το πρόβλημα είστε εσείς που τρέχετε για να κάνετε την δουλειά σας νομίζοντας ότι αυτό είναι διπλωματία και έτσι γίνεται η πολιτική.  Οι στόχοι δεν είναι μόνο στόχοι του Μεσολογγιού για να μας ρίξει  στάχτη στα μάτια ο κάθε Γεωργιάδης τάζοντας και ρίχνοντας ψίχουλα, όπως κάνει τριάντα χρόνια τώρα η ίδια κυβέρνηση και το σύστημα που υπηρετεί. Στόχος είναι η ευημερία του λαού και όπως αποδεδείχθηκε αυτού του είδους οι αντιλαϊκές πολιτικές αποσκοπούν στην εξαθλίωση του λαού και στην ευημερία των λίγων. Ας αδιαφορήσουμε και ας μην γίνουμε θύματα της μικροπολιτικής κάποιων, ας μην κάνουμε ηρώα τον κάθε «πολιτικό» χάνοντας το δίκιο μας όπως είχε γίνει με τον Σαλμά.  Όσο για εσάς που έχετε επάγγελμα το σκύψιμο δεν χρειάζεται άλλο σκύψιμο με κατεβασμένα παντελόνια, η πολιτική γίνεται με αξιοπρέπεια και ήθος!         

Άδωνις για ΝΔ και Σαμαρά πριν την ένταξή του στην ΝΔ

 

Υ.Γ  Μια εβδομάδα πριν την έλευση Γεωργιάδη οι αρχές έκαναν την δουλειά τους δείχνοντας πόσο έτοιμοι είναι και με αστραπιαίες κινήσεις συγκροτήθηκαν ομάδες, βρέθηκαν εισαγγελείς και εντάλματα και όλα καλά, κάπως έτσι η εγκληματικότητα έλαβε τέλος…. Άντε και στα δικά μας! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More