10 Ιουν 2014

Ανασχηματισμός της ήττας, της παρακμής και των κατιμάδων…

«Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει. Είναι εδώ, είναι γύρω µας, είναι παντού. Έχουµε αφήσει το στίγµα µας στην ιστορία αυτού του τόπου…».
Φώφη Γεννηµατά.
_______________________
Από το απόγευμα έχουν συστρατευθεί οιχαζοβιόληδες τηλεπαπαγάλοι των πολιτικών (δήθεν) τηλεμαγκαζίνο του Ε tv και του ΣΚΑΙ για να μας πείσουν, πως είναι…πάρα πολύ σημαντικό γεγονός ο ανασχηματισμός, ο οποίος περιέχει –μεταξύ άλλων- αστεία και ασήμανταπρόσωπα όπως ο Ντινόπουλος, η Παπακώστα, ο Γιακουμάτος, η Γκερέκου, ο Κωνσταντινόπουλος και τόσοι άλλοι. Εξέχουσα, κατά τη γνώμη μου, θέση στο πάνθεον του σημερινού ανασχηματισμού έχει η νέα εκπρόσωπος τύπου, Σοφία Βούλτεψη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε ισχυριστεί, πως ο ελληνικός τουρισμός κινδυνεύει, επειδή οι τουρίστες άκουσαν το «GO BACK Ms MERKEL», που είπε ο Τσίπρας και το πήραν…προσωπικά, με αποτέλεσμα ν’αρχίσουν να φεύγουν απ’την Ελλάδα!!!
Για τέτοια γελοία και ξετσίπωτα υποκείμενα μιλάμε.
Κι όλα αυτά μάλιστα, την ώρα που κι η κουτσή Μαρία (όχι η Σπυράκη) γνωρίζει, πως η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι προαποφασισμένη έξωθεν και πως στα υπουργεία κουμάντο κάνουν οι επίτροποι της τρόικα κι όχι οι υπουργοί!
Ο χαζοπαυλόπουλος του Ε tv μάλιστα, έφτασε στο σημείο να μας πληροφορήσει- έμπλεος σοβαρότητας- για ύπαρξη θρίλερ (!) σχετικά με την τύχη του Μπουμπούκου, αναδεικνύοντας ως αξιοσημείωτο πολιτικό θέμα, την άρνηση του Αδώνιδος ν’αναλάβει το υπουργείο τύπου!!! Τόση ανοησία!
Είναι φανερό, ότι η νέα ανασχηματισμένη κυβέρνηση, είναι η οπισθοφυλακή της -πανικόβλητα- υποχωρούσας γερμανόφιλης συγκυβέρνησης, είναι η κυβέρνηση, που θα διαχειριστεί την ήττα των Σαμαροβενιζέλων. Ως εκ τούτου. είναι φυσικό ν’αποτελείται από τον κατιμά…του κατιμά, καθόσον μόνο χαμηλού επιπέδου άνθρωποι και πολιτικοί, αποδέχονται να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους κυβερνητικά μορφώματα, εν μέσω τέτοιων κοινωνικοπολιτικών συνθηκών.
Η επιλογή των παραπάνω ανθρώπων (Παπακώστα, Γιακουμάτος, Λοβέρδος, Γκερέκου), μας δίνει να καταλάβουμε ότι οι δοσίλογοι κάνουν μια τελευταία κι απελπισμένη «έφοδο» προς την πλέμπα της δεξιάς και ΠΑΣΟΚικής εκλογικής βάσης, μήπως και την περιχαρακώσουν και μαζέψουν καμιά ψήφο, από αυτές που χάνουν μέρα με τη μέρα.
Εξ’ ου άλλωστε και η απέλπιδα προσπάθεια των MEGAλων τηλεοπτικών κωλοχανείων, να μας πείσουν ότι βασικό προσόν του Χαρδούβελη είναι η θητεία του, ως διευθυντής των οικονομικών επιτελείων του Σημίτη και του Παπαδήμουκι ότι γνωρίζει καλά το διεθνές οικονομικό περιβάλλον! Όσες βλακείες καιψέμματα μας έλεγαν για τον Παπαδήμο, τόσες ακριβώς μας λένε και για το Χαρδούβελη. Είναι χαρακτηριστικό των ηλιθίων, άλλωστε, να θεωρούν ηλίθιους όλους τους υπόλοιπους γύρω τους.
Το βέβαιο είναι, ότι η παρηκμασμένη γερμανόφιλη κυβέρνηση καταρρέει, αλλά είναι εξίσου βέβαιο, ότι η εν λόγω κατάρρευση πραγματοποιείται ενώπιον μιαάνευρης και αποχαυνωμένης Αντιπολίτευσης, η οποία, αντί να συσπειρώσει το λαό –πέρα από πολιτικές, ιδεολογικές, ή θρησκευτικές διαφορές- με βάσηορισμένα βασικά προτάγματα (αποκατάσταση της Δημοκρατίας, λογιστική επιτροπή για τη νομιμότητα και τη διαγραφή του χρέους, τιμωρία των πρωταιτίων της καταστροφής, διαχειριστικός ‘έλεγχος τραπεζών, επανέλεγχος του καθεστώτος αδειοδότησης των ιδιωτικών ΜΜΕ, εκκαθάριση του κρατικού μηχανισμού, ιδίως ης Αστυνομίας, από τους νεοναζιστικούς θύλακες), αναλώνεται σε επαφές κορυφής με τη σαβούρα και τα απόνερα του παλαιού καθεστώτος, υποβάλλοντας συγχρόνως-σε καθημερινή βάση- ταδιαπιστευτήριά της ενώπιον της ξεπουλημένης και διατεταγμένης δημοσιογραφικής αλητείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει καμία βαρύτητα στην από τα κάτω συσπείρωση του λαού και σνομπάρει-αν δεν σαμποτάρει- την προοπτική συγκρότησης ενός παλλαικού δημοκρατικού μετώπου, το οποίο θ’αποτελέσει τον μόνο εγγυημένο κι αποτελεσματικό μοχλό πίεσης προς τους κατακτητές.
Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More