27 Ιουλ 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δυστυχώς πριν περάσει μια εβδομάδα από την ενημέρωση που πραγματοποιήσαμε μαζί με την ιατρική κοινότητα στους φορείς αναφορικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας.
Συγκεκριμένα σήμερα δόθηκε εντολή στον καρδιολόγο που θα εφημέρευε αύριο να κάνει την εφημερία στο Νοσοκομείου Αγρινίου αφήνοντας ακάλυπτο το δικό μας Νοσοκομείο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η διακομιδή είτε των καρδιολογικών περιστατικών που έρχονται στα Επείγοντα είτε όσων χρειάζονται καρδιολογική εκτίμηση – αντιμετώπιση (π.χ. έκτακτα χειρουργικά περιστατικά ή νοσηλευόμενοι).
Επίσης μέχρι στιγμής δεν υπάρχει έγγραφο (αλλά μόνο προφορικές διαβεβαιώσεις) για το ποιος θα καλύψει την εφημερία του Παθολογικού Τμήματος. Και αν πράγματι καλυφτεί θα είναι χωρίς την κάλυψη καρδιολόγου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση και στα υπόλοιπα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά διαμορφώνοντας ένα ντόμινο εξελίξεων με επικίνδυνες προεκτάσεις για τους κατοίκους της περιοχής και για το λόγο αυτό σας καλούμε την ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και ΩΡΑ 9:00 π.μ. στην είσοδο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος εργαζομένων.
Να δώσουμε βροντερό παρόν και να διεκδικήσουμε ΔΗΜΟΣΙΟ Αναβαθμισμένο Νοσοκομείο στην πόλη μας που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More