19 Αυγ 2014

Το περιβόλι της Παναγίας και τα ζαρζαβατικά του ΣΥΡΙΖΑ

Το περιβόλι της Παναγίας και τα ζαρζαβατικά του ΣΥΡΙΖΑ

Του Γ. ΣΙΩΖΟΥ
Μια ακόμη νίκη κατήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ
Έπεσε και το κάστρο της Αθωνικής πολιτείας.
Αν και δεν έγινε γνωστό τί διεμήφθει στο δεκάλεπτο της επικοινωνίας του Προέδρου του Α. Τσίπρα με το Θείο, εξαγκέλθηκαν σημαντικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν οι δύο πλευρές.

1ον
Η εικόνα “Άξιον Εστί” θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στα γραφεία της Κουμουνδούρου.
Η τιμητική αντιπροσωπεία που θα τη συνοδεύσει από το Άγιο Όρος, θα αποτελείται: Από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Π. Λαφαζάνη, και τα στελέχη, Α. Νταβανέλο, Ρ. Ρινάλντι, και Π. Κοσμά.
Για το ποιός θα παραταχθεί Δεξιά ή Αριστερά της Εικόνος, αν και έχουν προκύψει τριβές, με τη Θεία Φώτιση πια, είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν.
2ον
Τα στελέχη της οικονομικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μηλιός και Ε. Τσακαλώτος θα μεταβούν στο Άγιο Όρος, και πιο συγκεκριμένα στη Μονή Βατοπεδίου, για ανταλλαγή απόψεων με τον Ηγούμενο Εφραίμ, μιά Ιερή μορφή, με σημαντική εμπειρία σε οικονομικά θέματα, και ιδιαίτερα στο REAL ESTATE.
Κατ’ αυτό τον τρόπο ενισχύεται το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος και με την Θεία Χάρη, και το πιο σημαντικό τελεί υπό τη Σκέπη της Παναγίας.
Φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι στα πλαίσια ευρυτέρων συνεργασιών και συγκλήσεων για την συγκρότηση της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, προτάθηκε στον Ηγούμενο Εφραίμ – πρόταση που φέρεται να υπέβαλε ο Γ. Δραγασάκης – η ανάληψη της θέσεως του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος, αντί του Στουρνάρα, δέον να θεωρούνται ανυπόστατες.
Κύκλοι όμως της Κουμουνδούρου, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υποβληθεί πρόταση στον Ηγούμενο Ευφραίμ – άποψη που εξέφρασε ο Γ. Σταθάκης – για την ανάληψη της θέσεως του Διοικητού του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας.
Η πείρα του Ηγουμένου με την λίμνη της Βιστωνίδος και τα Ολυμπιακά Ακίνητα, τον καθιστά ακαταμάχητο.
3ον
Προγραμματίζονται, αρχής γενομένης και Θεού θέλοντος, από το Φθινόπωρο, πλήθος κινηματικών εκδηλώσεων με κεντρικά συνθήματα “Με την Εθνική Σωτηρία και η Παναγία” και “Ένα, δύο, τρία, πήραμε από τη Δεξιά και τα Πατριαρχεία”.
Τέλος σε δηλώσεις του ο Π. Λαφαζάνης, εκφράζοντας και τις απόψεις συνολικά της Αριστερής Πλατφόρμας ως επικεφαλής της, τόνισε ότι η επίσκεψη στο Άγιο Όρος και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, κινούνται στα πλαίσια των αποφάσεων του τελευταίου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ταυτόχρονα διέψευσε κατηγορηματικά, ότι ο Μαυρογιαλούρος υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον ότι διετέλεσε και Πρόεδρός του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More