15 Φεβ 2015

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ : ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ…..ΤΗΣ ΤΡΟ’Ι’ΚΑΣ !!!

Σε έναν πρωτοφανή πολιτικό θρίαμβο εξελίσσεται για την ελληνική πλευρά η διαπραγμάτευση με τους εταίρους.
Όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί του Σαββάτου η σαθρά δομημένη επιτροπή της Τρόικα παύει να υπάρχει δια παντός και τον ρόλο της οικονομικής εποπτείας της χώρας μας αναλαμβάνουν εφεξής
οι λαοφιλείς Τρεις Χάριτες από την ιστορική κωμική σειρά του Mega.
Πρόκειται για μία πρόταση που κατατέθηκε από τον Γιάνη Βαρουφάκη στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ το βράδυ της Παρασκευής και η οποία έγινε δεκτή αμέσως και με χαρακτηριστικό ενθουσιασμό από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με αποτέλεσμα να λήξει αίσια και υπέρ των συμφερόντων της χώρας το όλο αδιέξοδο που είχε προκύψει.
«Το νέο τριμερές σχήμα φρονώ ότι δεν πρέπει να αποτελείται καθόλου από ξένους τεχνοκράτες και υπαλληλίσκους.
Τόσο καιρο είδαμε εντολοδόχους γραφειοκράτες να έρχονται στη χώρα μας και με το στριφνό τους ύφος να δημιουργούν κλίμα οικονομικής της κατοχής.
Ο χαρακτήρας της νέας τριμερούς πρέπει να αλλάξει ριζικά ώστε ο λαός μας να αρχίσει να τον βλέπει με καλό μάτι. Οι Τρεις Χάριτες για παράδειγμα είναι νομίζω η καλύτερη λύση που θα μπορούσε να υπάρξει».
είπε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της συζήτησης ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών στον Γιούνκερ, για να εισπράξει αμέσως το χαμογελαστό του Yes.
Αμέσως μετά οι Τρεις Χάριτες (Άννα Παναγιωτοπούλου, Νένα Διαμαντή, και Μίνα Αδαμάκη) έλαβαν τηλεφωνική κλήση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τις ζήτησε να σταθούν στο πατριωτικό ύψος της Οικογένειας Χαρίτου και να αποδεχθούν χωρίς δισταγμούς την πρόταση για το καλό της χώρας.
Οι τρεις διάσημες αδερφές  ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα της ελληνικής κυβέρνησης θέτοντας όμως αυστηρό όρο της συμφωνίας όλες οι συναντήσεις τους με τους αξιωματούχους της χώρας μας να διεξάγονται πάντα στο πατρικό σπίτι της Οικογένειας Χαρίτου.
Η κόκκινη γραμμή αυτή των κυριών έγινε φυσικά δεκτή από τον πρωθυπουργό, κι έτσι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι τρεις αδερφές αναλαμβάνουν τα νέα τους δύσκολα καθήκοντα.   
ΠΗΓΗ      komikotragiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More