10 Φεβ 2015

φταίει η βαρβαρότητα!…

Ελύτης 2
Παπα – Ηλίας Υφαντής
Όπως πληροφορούμαστε, θρήνος και οδυρμός πολύς κατέλαβε τους ΝεόΔουλους του Μαμωνά, εξαιτίας του γκρεμοτσακίσματος των πολιτικών τους ινδαλμάτων. Και το πλέον σπαραξικάρδιο είναι ότι θρηνούν και οδύρονται και πάμπολλοι μεταξύ του, λεγόμενου, χριστεπωνύμου πληρώματος. Και ασφαλώς πολύ περισσότερο κάποιοι ιεροεξεταστές και καρδινάλιοι του 4ου ράιχ. Ακόμη και δεσποτάδες. Που είχαν φτάσει στο κατάντημα να κάμουν δόγμα πίστεως το ναζισμό και να απαγορεύουν το κήρυγμα σε όσους κληρικούς τολμούσαν να καταδικάζουν το καθεστώς αυτό και τους ντόπιους εφιάλτες εντολοδόχους του.
Και ασφαλώς πολύ περισσότερο θρηνούν οι κομματικοί τεμπελχανάδες, που σαν τι βδέλλες ρουφούσαν το αίμα του φτωχού Έλληνα πολίτη. Που τώρα προβληματίζονται σοβαρά και αναρωτιούνται υποκριτικότατα και κάποιοι εξωνημένοι δημοσιογράφοι τους ρωτούν για το ποιος και σε τι έφταιξε, ώστε να χάσουν το κόκαλο της εξουσίας. Για να πάρουν τις διάφορες σοβαροφανείς και ανιάτως ανόητες απαντήσεις τους. Όπως, για παράδειγμα, ο κ. Σαμαράς, που αποκλείει παντελώς κάθε περίπτωση να έχει φταίξει αυτός ο ίδιος. Δεδομένου ότι, με βάση τις κομπογιαννίτικες αλχημείες του, ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν μείωσε τα ποσοστά του κόμματός του, αλλά τα αύξησε κιόλας. Και βέβαια κάνει τους λογαριασμούς του, χωρίς τους καραδοκούντες δελφίνους, οι οποίοι μάλλον θα προσεύχονταν διακαώς να αποτύχει προκειμένου να τα ρίξουν όλα πάνω του και να του αρπάξουν το κόκαλο της κομματικής ηγεσίας.
Αλλά βεβαίως όλοι αυτοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ψηφοφόροι- κάμπιες ακρίδες και σκουλίκια-τρόφιμοι του νεοναζιστικού καθεστώτος με όλα αυτά τα υποκριτικά καμώματά τους δείχνουν ότι αυταπατώνται οικτρά, όταν αγωνίζονται να εξαπατήσουν και για μια ακόμη–πολλοστή-φορά το λαό. Ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ότι έπαυσε να είναι εύπιστος και αφελής. Γιατί κατάλαβε το βρώμικο παιχνίδι, που τόσα χρόνια παιζόταν σε βάρος του. Κατάλαβε, δηλαδή, ότι δεν είχε να κάμει με εκπροσώπους του λαού, αλλά με εκπροσώπους των ληστρικών ντόπιων και διεθνών συμφερόντων. Κατάλαβε ότι δεν είχε να κάμει με υπερασπιστές της πίστεως, της πατρίδας και της οικογένειας, όπως καπηλικότατα διατείνονταν και εξακολουθούν αναίσχυντα να διατείνονται. Παρά το απροκάλυπτο και προκλητικότατο αμόκ και όργιο, όχι απλώς υπονόμευσης αλλά ριζικής ανατροπής και ξεθεμελιώματος όλων των ιερών και οσίων.
Κι αλήθεια θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτούς τους αξιότιμους και υποκριτικά απορημένους κυρίους: Γνωρίζουν μήπως ότι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας είναι το δημογραφικό; Το οποίο επιδεινώνεται επικίνδυνα με την ραγδαία αυξανόμενη υπογεννητικότητα. Αυτοί ως υπέρμαχοι της πίστεως, της πατρίδας και της οικογένειας ποια μέτρα έλαβαν, προκειμένου να αναχαιτίσουν την επαπειλούμενη εξαφάνιση των Ελλήνων; Μήπως το να εξισώσουν φορολογικά τον πολύτεκνο με τον εργένη; Το να μεταβάλλουν τα παιδιά σε φορολογητέα τεκμήρια; Υποβιβάζοντας έτσι το επίπεδο ζωής του πολύτεκνου οικογενειάρχη και γενικότερα του οικογενειάρχη σε σύγκριση με εκείνο του άγαμου εργένη! Δεν αποδεικνύει το γεγονός αυτό πασιφανέστατα ότι οι «κύριοι» αυτοί, όχι μόνο δεν νοιάστηκαν-όπως ισχυρίζονται- για τη σωτηρία της πατρίδας, αλλά υπήρξαν εκτελεστές σχεδίου ριζικής εξόντωσης και γενοκτονίας του ελληνικού λαού!
Αλλά ας αφήσουμε τα «υπερήφανα νιάτα», που φρόντισαν ποικιλοτρόπως να τα εξευτελίσουν και ας έρθουμε στα «τιμημένα γηρατιά», που όχι μόνο τα ατίμωσαν αλλά και φρόντισαν να τα δολοφονήσουν. Αφού φρόντισαν να εφεύρουν νομικές φόρμουλες, σαφέστατα δολοφονικές, προκειμένου να μειώσουν το προσδόκιμο όριο ζωής και να εξαποστείλουν τα γηρατιά το ταχύτερο δυνατόν «εις τόπον αναπαύσεως»! Αφού, κατά το σκεπτικό, κάποιου αξιότιμου υπουργού Υγείας, έχουν το φοβερό μειονέκτημα -π’ ανάθεμά τους- οι Έλληνες να ζουν και πολλά χρόνια! Ή μήπως η μη συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων σε κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις δεν απέβλεπε-για να λέμε τα πράγματα με τα’ όνομά τους- στη δολοφονία των γερόντων! Πέρα απ’ τις τόσες άλλες-σχετικές με την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη– αβελτηρίες και παγίδες, που απέβλεπαν ακριβώς σ’ αυτόν το σκοπό. Κι όχι μόνο σε βάρος των γερόντων αλλά και του συνολικού πληθυσμού.
Το διαβόητο, εξάλλου, «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» (ΤΑΙΠΕΔ) δεν φιλοδοξούσε να λαφυραγωγήσει την πατρίδα μας απ’ οτιδήποτε πολύτιμο είχε; Προκειμένου, ύστερα απ΄την σχετική με την εθνική μας κυριαρχία παραίτηση των μνημονικών εφιαλτών, να επακολουθήσει ο σχετικός με τα περιουσιακά στοιχεία ατιμωτικός πλειστηριασμός!
Και δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς εκέινη τη σχετική με τις εικόνες, όπως ειπώθηκε,άκρως υποκριτική και θετρινίστικη παράσταση του κ. Σαμαρά. Ο οπόιος τσίριζε ότι κανείς δεν πρόκειται να κατεβάσει τις εικόνες απ’ τα διάφορα δημόσια καταστήματα. Όταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, όχι απλώς γκρέμισαν τις εικόνες, αλλά κυριολεκτικά τις ποδοπάτησαν. Γιατί βέβαια ζωντανή εικόνα του Θεού είναι και ο καθένας άνθρωπος. Κι αλήθεια πόσες απ’ αυτές τις εικόνες δεν ποδοπατήθηκαν και δεν θρυμματίστηκαν απ’ την εντεταλμένη νομική, οικονομική και αστυνομική βαρβαρότητα! Πόσοι δεν εξωθήθηκαν στην αυτοκτονία! Πόσοι δεν ξεσπιτώθηκαν και δεινοπάθησαν μυριοτρόπως!…
Και ύστερα απ’ το όργιο αυτό και το ντελίριο της καταστροφικής μανίας και του κανιβαλισμού σε βάρος του λαού αναρωτιούνται υποκριτικότατα για το ποιος και τι έφταιξε που έχασαν τις εκλογές! Όταν δεν άφησαν κανενός είδους ατιμία και αγριότητα, σε βάρος του λαού και της πατρίδας που να μην την διαπράξουν….
Και μην αμφιβάλετε ποσώς ότι τόσο αυτοί, όσο και οι καταχθόνιοι υποστηρικτές τους θα επιστρατεύσουν όλα τα ανέντιμα μέσα, που διαθέτουν, προκειμένου να εμποδίσουν την τελειωτική απελευθέρωσή μας απ’ το βάρβαρο νεοναζιστικό καθεστώς. Για το οποίο είναι αλληλεγγύως συνένοχοι όλοι -πολιτικοί και ψηφοφόροι- οι υποκριτικώς απορούντες για το «ποιος φαίει» …
παπα-Ηλίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More