23 Απρ 2015

Το αποτρόπαιο πρόσωπο του ιμπεριαλισμού

Του Δημήτρη Κιτσίκη
Η Ελλάς γέννησε ένα παραμορφωμένο παιδί στην αναγέννηση: Την Δυτική Ευρώπη. Αυτή η Ευρώπη, που ως σελήνη απεκόπη από τη μητέρα γη, την Ελλάδα δεν παράγει φως, παρά μόνον αντανακλά το φως του Έλληνος Απόλλωνος ηλίου. Πρόκειται για νεκρή σελήνη που φκιασιδώνεται με υπέροχους γοτθικούς χριστιανικούς ναούς, πλου φέρουν το όνομα Cathedrale de Chartres ή cathedrale de Reims, αιματοβαμένους με ληστρικές σταυροφορίες που εμπλούτισαν το 1204 τη Βενετία κατόπιν των λεηλασιών της Κωνσταντινουπόλεως.

Και τότε, το 1821, εβάλθημεν να εισχωρήσουμε σε εκείνην την Ευρώπη-Δράκουλα και ο κυβερνήτης μας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος, να οδεύσει το 1978 στο Ακυίσγρανον, το παλάτι-κοτέτσι του απιθάνου βασιλίσκου του 800 μ.Χ. Καρλομάγνου, για να αποδεχτεί το βραβείο Καρλομάγνου πιστού Ευρωπαίου! Και ο Παρθενών, ομού μετά του Αγίου Όρους, εκαλύφθη με το βαρύ πέπλο ντροπής εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση των εκλεπτυσμένων βαρβάρων Φράγκων, οδηγούμενοι ευθέως στον Άδη, με το γερμανικό ευρώ στο στόμα. Και όλοι μαζί οι παρηκμασμένοι υπήκοοι της άλλοτε Ελλάδος να βελάζουμε: Είμεθα και θέλουμε να είμεθα Ευρωπαίοι! Στρατός γερασμένων συνταξιούχων αντεκατέστησε τους 300 του Λεωνίδα για να εξασφαλίσει το τριακοσάρι της συντάξεως και επήραμε στους ώμους μας και στους ώμους των απογόνων μας, όπως οι Φαρισαίοι τις αμαρτίες των Χριστοκτόνων, τα εγκλήματα των δυτικών ιμπεριαλιστών που εσυνέχιζαν να κατακαίουν, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Λιβύη.
Και τώρα, πέντε εκατομμύρια εξαθλισμένων ανθρωπίνων ερειπίων συνωστίζονται στα παράλια της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, θύματα του δυτικού φραγκικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος αφού κατέστρεψε ολοσχερώς τις χώρες τους, κατακρεούργησε και βίασε τους πολιτισμένους πληθυσμούς της Ανατολής. Πόσοι Έλληνες άραγε εξώδευσαν 17 ευρώ από το τριακοσάρι τους για να αγοράσουν το τρομακτικό χαστούκι που ο Γάλλος μαύρος Φραντζ Φανόν έδωσε στους Ευρωπαίους το 1961, με το βιβλίο της Γης οι Κολασμένοι (εκδόσεις Κάλβος 1982), με πρόλογο του Σαρτρ;
Το κίτρινο πύον του μίσους των κολασμένων της αποικιοκρατίας το περισυνέλεξαν οι τζιχαδιστές που σήμερα αποβιβάζονται κατά χιλιάδες στο έδαφος της Ελλάδος, ακολουθώντας τις χιλιάδες των πνιγμένων στην Μεσόγειο απελπισμένων λαθρομεναστών για να λιαστούν στα παγκάκια της Κυψέλης. Και οι δημοσιογράφοι μας συνεχίζουν να καταδικάζουν τη βία από όπου και να προέρχεται ενώ εμείς τρώμε τα ψάρια της Μεσογείου, θρεμμένα με τις σάρκες των πνιγμένων, και αυτοί συνεχίζουν να πληρώνονται από τους βιαστές των εθνών, να ομιλούν για πολιτισμό εν μέσω λουτρών αίματος δισεκατομμυρίων κολασμένων της γης από τα αφεντικά τους. Ξυπνήσατε Έλληνες! αρκετό υπνωτικό μας έριξαν οι ιμπεριαλιστές. Όχι δεν φταίνε οι Εβραίοι, ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Ανατολικοί. Φταίνε οι επάρατοι Φράγκοι που αφού τους ποτίσαμε με το μητρικό μας γάλα, αυτοί μεγάλωσαν ως Φρανκενστάιν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More