24 Απρ 2015

Lets’ do it Greece στις 26 Απριλίου 2015 από την ομάδα «Πρωτοβουλία Πολιτών Μεσολογγίου»



Πάμε δυνατά για  άλλη μια δράση  όπου και εάν βρίσκεστε!!!
Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Μπορούμε να ομορφύνουμε σε μια μέρα τον τόπο μας;
Μπορούμε να κάνουμε πράξη σε μια μέρα τα αυτονόητα;
Αποτέλεσμα εικόνας για Lets’ do it GreeceΗ ομάδα «Πρωτοβουλία Πολιτών Μεσολογγίου» συμμετέχει  στην εθελοντική καμπάνια  Letsdo it Greece  στις  26 Απριλίου 2015       
 Η ομάδα μας, «Πρωτοβουλία για την Αλληλεγγύη, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό  και το Περιβάλλον»  αποφάσισε να συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια Letsdo it Greece  στις 26 Απριλίου 2015,  που σκοπό έχει μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε όλοι  ταυτόχρονα  σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Η ομάδα μας καλεί τους δημότες του Δήμου μας να βγουν από τα σπίτια τους, και να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους, την 26η Απριλίου, και με δικά τους μέσα, να εξωραΐσουν τη γειτονιά τους. Καθοριστικός παράγοντας  για να πετύχει ο σκοπός της δράσης είναι η συμμετοχή όλων μας.  Ο καθένας δημότης  αποτελεί  πολύτιμο κρίκο προσφοράς σ΄αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα που θα δημιουργηθεί, για να ομορφύνουμε τον τόπο μας.   Η ομάδα μας θα βρίσκεται εκείνη τη μέρα στην Περιοχή Ταμπακαριών  στην πόλη του Μεσολογγίου  και θα συνδράμουμε τους κατοίκους εκείνης της περιοχής του Δήμου μας για την επίτευξη των σκοπών της δράσης.
Η συμμετοχή μας στη δράση δεν έχει συμβολικό χαρακτήρα. Επιλέξαμε η συγκεκριμένη περιοχή για να υλοποιήσουμε τη δράση επειδή είναι μια γειτονιά  αρκετά υποβαθμισμένη και παραμελημένη. Η ενεργοποίηση των κατοίκων αυτής της περιοχής, καθώς και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τη συζήτηση μαζί τους, θα βοηθήσει  πιστεύουμε στη θεμελίωση καλών πρακτικών και συμπεριφορών  για την βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος  της περιοχής


Η ομάδα μας σταθερή  στις περιβαλλοντικές και ηθικές αρχές
·         Δεν ρυπαίνουμε
·         επαναχρησιμοποιούμε
·         ανακυκλώνουμε
θα διαχύσει τη συγκεκριμένη δράση μέσω των ηλεκτρονικών εντύπων, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και δεν θα εκτυπώσει κανένα φυλλάδιο ή έντυπο ή αφίσα.
Για την ενημέρωσή σας, το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.  Η συγκεκριμένη καμπάνια Letsdo it Greece  "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε  αυτό το μεγάλο όραμα!

Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών
Τηλ επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή και δήλωση συμμετοχής
6973697697,   694 8 501 512 ,6932588069
                                              

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More