23 Ιουλ 2015

Xρυσή Αυγή: Έτσι κλείνουμε τις δουλειές με τους εφοπλιστές!


mixaloliakos_lagos_vouli_627_355
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο. Ο φασίστας βουλευτής, Γιάννης Λαγός, λέει ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή έχει άμεση σχέση με εφοπλιστικά συμφέροντα. Ο φασίστας Λαγός υποστηρίζει: «Μας έχουν ζητήσει συνάντηση κάτω, άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να φέρουνε πλοία, είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, θα κάνουμε συνάντηση μαζί τους πιθανόν και μέσα στην εβδομάδα, Nα καταφέρουμε να ξεκινήσει η δουλειά». Το βίντεο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα jailgoldendawn.com («Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος») και το αναδημοσιεύουμε:
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του jailgoldendawn.com το βίντεο είναι από τις 7 Ιουλίου 2015. Όπως παρακολουθήσατε ο φασίστας Λαγός επαναλαμβάνει τη δήλωση περί «λακέδων του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που θα εξαφανιστούν από το λιμάνι». Υπενθυμίζουμε το ηχητικό ντοκουμέντο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών, για τη δολοφονική επίθεση των φασιστών στα μέλη του ΠΑΜΕ. Μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ. Όπως είχε αποκαλυφθεί αυτός που περιγράφει τα «κατορθώματα» των φασιστών είναι ο Γ. Λαγός. 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε κι άλλο (παλιότερο) βίντεο με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να τάζουν υποστήριξη ενάντια στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ.

Όπως έγινε γνωστό ο φασίστας βουλευτής, Γιάννης Λαγός, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Πέραμα, για παραβίαση των περιοριστικών όρων. Αλήθεια, τις «μπίζνες» με τους  «ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να φέρουνε πλοία» θα τις κάνει από τη φυλακή ή τις έχει κάνει ήδη; 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More