18 Οκτ 2015

Και ενώ ο Δυτικός καπιταλισμός καταστρέφει συστηματικά τη μεσαία τάξη, μαντέψτε τι αποφάσισε ο 'τρισκατάρατος' Μαδούρο

Πανηγυρίζει ο Μαδούρο: Νίκη κατά της χρηματοοικονομικής τρομοκρατίας του ΔΝΤ – Ζήτω η Ελλάδα! - Mediaglobinfo freexchange

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, ανακοίνωσε αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 30% καθώς και των κουπονιών σίτισης, την Πέμπτη.

Η αύξηση θα ισχύσει από την 1η Νοεμβρίου. Πρόκειται για την 4η αύξηση του κατώτατου μισθού εντός του έτους και για την 30η σε διάστημα 15 ετών. Σύμφωνα με τον Μαδούρο, ο κατώτατος μισθός σχεδόν διπλασιάστηκε μέσα στο έτος, μια αύξηση που είναι υψηλότερη από το επίπεδο του πληθωρισμού.

Η ανακοίνωση έγινε στο εργοστάσιο χάλυβα Sidor, το μεγαλύτερο εργοστάσιο χάλυβα της Βενεζουέλας. Η εταιρία ιδιωτικοποιήθηκε το 1997 υπό τον Rafael Caldera και επανακρατικοποιήθηκε από τον Hugo Chavez το 2008. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μαδούρο άσκησε κριτική στις ιδιωτικοποιήσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και στις πολιτικές δημοσιονομικής προσαρμογής του ΔΝΤ.

Πηγή:


Αφιερωμένο στους νεοφιλελέ παπαγάλους, που από το πρωί μέχρι το βράδυ προπαγάνδιζαν εναντίον της "Κομμουνιστικής" Βενεζουέλας και του "τρισκατάρατου" Μαδούρο. Με παραληρήματα και ανοησίες του τύπου "θα γίνουμε Βενεζουέλα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ", "δεν θα έχουμε χαρτί υγείας" και άλλα τέτοια βλακώδη, επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για πολλοστή φορά μέσα από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.

Και η προπαγάνδα έδινε και έπαιρνε και στο διαδίκτυο, ακόμα και μέσα από πλαστές φωτογραφίες με άδεια ράφια από σούπερμαρκετ, ή, από επίσης βλακώδεις, ισοπεδωτικές λογικές του τύπου Βενεζουέλα=Βόρεια Κορέα.

Τελικά ο Τσίπρας επανεξελέγη, αφού κατάφερε να ξεφορτωθεί τους "τρελούς" που θα μας έκαναν Βενεζουέλα και μπήκε στο ίσιο δρόμο της "λογικής". Ετοιμάζεται για νέα σφαγή σε μισθούς και συντάξεις και οι νεοφιλελέδες ηρέμησαν. Μπορεί τώρα να παιχτεί η τελευταία πράξη του αποδεκατισμού της μεσαίας τάξης και της ολοκληρωτικής καταστροφής της οικονομίας, αλλά ευτυχώς, μείναμε στο ευρώ, δεν γίναμε Βενεζουέλα ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More