10 Φεβ 2016

Σύσκεψη με φορείς– Επ΄ αόριστο κλείνει ο Κόμβος.

Πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου, την Τρίτη 9/2 σύσκεψη με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τον συντονισμό δράσεων κατά του νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Στη σύσκεψη παρέστησαν και πήραν τον λόγο: Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Σταρακά Χριστίνα, ο Δήμαρχος Αγρινίου Παπαναστασίου Γιώργος, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Καραπάνος Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Στούπας Θεόδωρος και οι αντιπρόεδροι των ΕΑΣ Μεσολογγίου και Αγρινίου Ευθυμίου Αποστόλης και Καλλίμορφος Ιωαννης.

Οι φορείς ανέφεραν την αναγκαιότητα και το δίκαιο του αγώνα των αγροτών και όλης της κοινωνίας απέναντι στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ δηλώσαν ότι θα στηρίξουν τις κινητοποιήσεις με όποιον τρόπο χρειαστεί μέχρι την τελική νίκη. Εν όψει του Παναγροτικού συλλαλητηρίου της Παρασκευής στην Αθήνα τονίστηκε από όλους ότι θα πρέπει να υπάρχει μαζική συμμετοχή από τον Νομό.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε Συνέλευση του Μπλόκου Κεφαλόβρυσου, όπου και αποφασίστηκε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση του αγώνα με επ’ αόριστο αποκλεισμό του Κόμβου, αρχίζοντας απο την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More