16 Μαρ 2016

Εθνικισμός είναι αυτό που πουλάει -από τον Χάρη Ζάβαλο

zavalos1
“Εθνικισμός” είναι αυτό που κάνει ο Καμμένος σαν επάγγελμα.
Σε χωρά που έχει απολέσει πλήρως και ολοκληρωτικά την οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία και δυνατότητα λήψης της παραμικρής απόφασης χωρίς άδεια, ο κλασσικός μαλάκας εθνικιστής που βρίσκεται μάλιστα και σε ανώτερο υπουργείο, θίγεται και αντιδράει με λύσσα στην χρησιμοποίηση της λέξης “Μακεδονία” για την γείτονα χώρα.
Είναι να μην μπορείς ούτε να αλλάξεις τους διευθυντές των νοσοκομείων χωρίς να ρωτήσεις πρώτα Τρόικα/ΕΚΤ/Μέρκελ, αλλά να ζητάς την παραίτηση άλλου υπουργού που αποκάλεσε την ΠΓΔΜ, Μακεδονία και να παριστάνεις τον Κουβέλη του 2016.
Τα αεροδρόμια, οι αυτοκινητόδρομοι και ο ΟΤΕ είναι γερμανικά.
Τα λιμάνια κινέζικα.
Ο χρυσός είναι σε καναδέζικα χέρια.
Τον ΟΣΕ παρακαλάμενα τον χαρίσουμε στους Ρώσους και δεν τον παίρνουν κιόλας.
Την ΕΥΔΑΠ θα την πάρουν Γάλλοι.
Στην διαχείριση του ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) θα βάλουμε ξένο διευθυντή με έδρα στο εξωτικό (και φοροαπαλλαγμένο) Λουξεβρούργο του φιλέλληνα Γιούνκερ.
Στα σύνορα γυρνοβολάνε χωρίς καμία ενόχλησηΤούρκοι-Άγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλοι.
Όποια πολιτική απόφαση της κυβέρνησης περνάει πρώτα από Αμερικάνους-Γερμανούς και λοιπούς Ευρωπαίους.
ΑΛΛΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Με λίγα λόγια ο “εθνικισμός” είναι κάτι που είναι ακριβό στα πίτουρα και φτηνό στο αλεύρι, με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων από το πόπολο.
Θα σταθούμε και λίγο στην θέση της αντιπολίτευσης.
Σε 10 χρόνια, κανείς δεν θα θυμάται το Μακεδονικό”, έλεγε ο πατέρας του Κυριάκου που τώρα κουνάει το δάκτυλο και ζητάει παραιτήσεις, ενώ ο Μητσοτάκης δεν έκανε απολύτως τίποτα ώστε να βρεθεί λύση σε αυτή την σαχλαμάρα που ξεκίνησε το 1991 όντας πρωθυπουργός γιατί φοβόταν μην του φύγει ο “πατριώτης” Σαμαράς, ο οποίος τελικά έφυγε γιατί διαφωνούσε με τις ιδιωτικοποιήσεις που ο ίδιος τελικά υπεράσπιζε με σθένος μερικά χρόνια μετά σαν πρωθυπουργός και ο ίδιος.
Άλλωστε έχει ο καιρός γυρίσματα.
Όλοι λένε ψέματα και εξυπηρετούν σκοπιμότητες.
Είναι απλό.
Το πράγμα άλλωστε σοβάρεψε τόσο που έφτασε στα αυτιά της Ατζελίνας-Ολυμπιάδας Τζολί η οποία αποφάσισε να επέμβει και σήμερα επισκέφτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό.
zavalos2
Κουράγιο πατριώτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More