28 Μαρ 2016

Η κολυμπήθρα του Λένιν

2bf5b830d75080360c8429fab3134123
«… Είμαστε μια χώρα καθαρή…
Να απαλλαγούμε…
Πρόβλημα…
Θα υποφέρουμε…
Οι πληγές μας θα είναι πολλές…
Προβλήματα υγείας…εργασίας…φτώχειας
Θέματα Ηθών…
Δεν θα είναι αφομοιώσιμοι… «
Μακαριώτατε. Θα σας απαντήσω με ένα επιχείρημα ορθού λόγου. Γνωρίζετε άραγε πόσες ηλικιωμένες ελληνίδες, άνω των 60 ετών, είναι φορείς του ιού της ηπατίτιδος Β; – Η απάντηση είναι πολλές. Για την ακρίβεια στατιστικά σημαντικές. Και αυτό γιατί το εμβόλιο της ηπατίτιδος μπήκε σχετικά όψιμα στον προληπτικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Και αρκετές από αυτές, αν δεν εμφάνισαν συμπτώματα, δεν νόσησαν, δεν υποβλήθηκαν σε ειδικά διαγνωστικά τέστ, έμειναν για πάντα αδιάγνωστες. Δεν τρέχει όμως και κάτι. Γέννησαν υγιή παιδιά, ελληνόπουλα. Που κάποια από αυτά διαβάσαν ιστορία και έγιναν ολοκληρωμένες και κοινωνικά ωφέλιμες προσωπικότητες, ταγμένες στην επιστήμη, με συνεισφορά στον πολιτισμό, τα γράμματα, την εργασία. Κάποια άλλα (ευτυχώς μειοψηφούντα), τούβλα στο σχολείο, μα με φουσκωμένο γονεϊκό » πατριωτισμό «, έγιναν » καλοί » τραμπούκοι. Ίσως και καλοί χριστιανοί. » Εθνικά και θρησκευτικά αμόλυντοι » σύμφωνα με τη δική σας καθαρότητα ψυχής και νού.
Μακαριώτατε. Κάθε πληθυσμός, είτε ελληνικός, είτε μουσουλμανικός, είτε αφρικανικός, είτε αμερικάνικος, έχει τα νοσήματά του, και τον επιπολασμό τους. Δεν υπάρχει καθαρός πληθυσμός με την έννοια που το θέτετε. Το ίδιο και με τα ανθρώπινα μυαλά. Μπορεί να συναντήσει κανείς, σε κάθε έθνος ή φυλή, από πολύ βρόμικα έως πολύ καθαρά. Υπάρχουν πάσχοντες άνθρωποι με πολλή αξιοπρέπεια. Αλλά και σωματικά υγιείς με μπόλικη ανηθικότητα και απύθμενη βλακεία. Ισχύει και το αντίστροφο.
Αλλά ας επιστρέψουμε Μακαριώτατε πάλι πίσω στην επιστήμη. Οι πρόσφυγες είναι σε γενικές γραμμές ένας υγιής πληθυσμός. Με πολλά παιδιά. Πολλά υγιή μωρά. Η διαδικασία της αναπαραγωγής τους λειτουγεί ρολόι. Δείκτης υγείας του πληθυσμού τους. Σε αντίθεση Μακαριώτατε με την εμπορευματοποιημένη αναπαραγωγή της εξωσωματικής, τοξικής και στείρας Ευρώπης, της οποίας » ισότιμο μέλος » είναι και η χώρα μας. Πάντως οι πιο δυνατές φυλές, με μεγαλύτερη προσαρμογή στο περιβάλλον, στην ιστορία της ανθρωπότητας, Μακαριώτατε, ήταν προϊόντα επιμειξίας. Έτσι αναπνέουν τα ανθρώπινα γονίδια Μακαριώτατε. Κατοικοεδρεύουν πάνω σε ελεύθερα χρωμοσώματα. Να εύχεστε Μακαριώτατε, να μην κάνουν ντού προς τα πάνω, οι επί αιώνες καταπιεσμένοι και αλυσοδεμένοι λαοί της Αφρικής. Θα μαυρίσει ο τόπος. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο από την » πολιτισμένη Ευρώπη «.
Είναι υγιής πληθυσμός οι πρόσφυγες, Μακαριώτατε. Υγιέστατος. Μόνο που τα μωρά τους κολλάνε ιώσεις και παθαίνουν κρυολογήματα. Όπως και τα ελληνόπουλα. Και χρειάζονται φάρμακα, καθαρά ρούχα και ζεστό περιβάλλον για να αναρρώσουν. Μακαριώτατε, το μάθατε πως κούρδισσες μαχήτριες στο Κομπάνι πέταξαν τη μαντίλα και φόρεσαν αγωνιστικό μπερέ. Το μάθατε φαντάζομαι πως παλεύουν για τα δικαιώματα των γυναικών. Για τον απανταχού αδικημένο άνθρωπο. Χορεύουν πυρρίχειο χορό. Αυτόν που δεν έμαθαν ποτέ τους οι δικοί μας μπουχέσες, που ρίχνουνε καθημερινά κορόνες στο όνομα του έθνους. Πολεμάνε στο Κομπάνι γυναίκες, στα είκοσί τους χρόνια, τους τζιχαντιστές και τον ισλαμοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Τον πιο νόθο και βρόμικο ιμπεριαλισμό. Σκέτο εξάμβλωμα. Που σπέρνει τον τρόμο. Που παραφράζει το Κοράνι και φανατίζει τους λαούς. Που βομβαρδίζει το βιος και διώχνει τον κόσμο από τις πατρίδες του.
Οι πρόσφυγες, κάνανε το μακροβούτι τους Μακαριώτατε. Βούτηξαν στα Άγια νερά. Σε αυτά της ανθρώπινης επιβίωσης. Και θα σας επαναφέρω Μακαριώτατε πάλι πίσω στον ορθό λόγο, την επιστήμη. Για τελευταία φορά. Ο άνθρωπος, όπως και η ανθρώπινη ζωή, πέρασαν μέσα από το νερό και εξελίχθηκαν. Και όταν ο πρώτος άνθρωπος, ο » πρωτόπλαστος » για εσάς τους καθαρούς της πίστης , » μετανάστευσε » στη στεριά έφτιαξε τις πρώτες ανθρώπινες κοινωνίες. Σε αυτές υπήρχε ισότητα, δικαιοσύνη και κοινοκτημοσύνη.
Δεν ξέρω αν αυτός ο πρώτος άνθρωπος, ήταν ο Χριστός, ο Λένιν, ή ο Ερνέστο.
Ήταν όμως σίγουρα μετανάστης.
Και ήταν πρώτος αυτός που κήρυξε την Αγάπη για τον πλησίον.
Μακαριώτατε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More