14 Απρ 2016

Προς Κράτος, Κυβέρνηση, αρμόδιο Υπουργείο, δικαστές και εισαγγελείς (και συγγνώμη για την ενόχληση, κιόλας)…

 Αύριο συμπληρώνεται μια βδομάδα από την τελευταία παγανιά των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.
    Εδώ βλέπουμε τον ναζί της συμμορίας που τον απόλαυσε το πανελλήνιο να εξασκείται σαν… αρχαίος Έλληνας στο άθλημα του ανοίγματος του κεφαλιού δημοσιογράφου μέσω μπετόβεργας.
    Ερώτηση (και συγγνώμη για την ενόχληση, κιόλας…) προς Κράτος, Κυβέρνηση, αρμόδιο Υπουργείο, δικαστές και εισαγγελείς: Υπάρχει κάτι το νεότερον από τις ακάματες έρευνές σας για τον συγκεκριμένο «κύριο»;
***
    Εδώ βλέπουμε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον Κασιδιάρη, σε ρόλο επιτελάρχη του εφοδιασμένου με μπετόβεργες τάγματος.
    Ο υπόδικος για τη δολοφονία του Φύσσα, ο Κασιδιάρης, αρχικά αποφυλακίστηκε με τον περιοριστικό όρο της μη συμμετοχής του σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με εξαίρεση την είσοδο και παραμονή του στη Βουλή.   
    Κατόπιν με νέο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο παραπάνω περιοριστικός όρος τροποποιήθηκε ως εξής:
    «Επιτρέπεται σε αυτόν (σσ: Κασιδιάρη) να παρευρίσκεται και να συμμετέχει σε εργασίες και εκδηλώσεις του κόμματος, υπό τον όρο της διενέργειας τούτων, αλλά και της συμμετοχής του ιδίου σε αυτές, διατυπώνοντας τις απόψεις του και εν γένει ενεργώντας εντός των ορίων της δημοκρατικής νομιμότητας, όπως αυτή προσδιορίζεται βάσει της γραμματικής και της τελολογικής ερμηνείας του Συντάγματος, της ΕΣΔΑ, του Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, της ισχύουσας νομοθεσίας και των Γενικών Αρχών του Δικαίου».
    Ερώτηση (και συγγνώμη για την ενόχληση, κιόλας…) προς Κράτος, Κυβέρνηση, αρμόδιο Υπουργείο, δικαστές και εισαγγελείς:
    Τα όσα διέπραξαν οι χρυσαυγίτες την περασμένη Παρασκευή στον Πειραιά, με την συμμετοχή του Κασιδιάρη, κινούνται «εντός των ορίων της δημοκρατικής νομιμότητας»;
    Αν «ναι», έχει καλώς (που λέει ο λόγος). Αν «όχι», τότε θα πρέπει να μας πουν (Κράτος, Κυβέρνηση, αρμόδιο Υπουργείο, δικαστές και εισαγγελείς):
    Τι ακριβώς έκαναν για την παραβίαση από τον Κασιδιάρη των όρων αποφυλάκισής του. Έκαναν;
***
    Εδώ  βλέπουμε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον Λαγό, να προΐσταται του τάγματος από το οποίο ξεπήδησε ο ναζί, ο επίδοξος δολοφόνος με την μπετόβεργα.

    Ο υπόδικος για τη δολοφονία του Φύσσα, ο Λαγός, με  δεύτερο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αποφυλακίστηκε και ταυτόχρονα απηλλάγη του αρχικού περιοριστικού όρου της μη συμμετοχής του σε συναθροίσεις και συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.
    Ερώτηση (και συγγνώμη για την ενόχληση, κιόλας…) προς Κράτος, Κυβέρνηση, αρμόδιο Υπουργείο, δικαστές και εισαγγελείς:
    «Καλώς» αποδόθηκε στον Λαγό η δυνατότητα να προΐσταται - νομίμως  - σε συναθροίσεις που πέραν της σβάστικας, φέρουν και το… δημοκρατικό έμβλημα της μπετόβεργας;

email: mpog@enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Facebook Digg Stumbleupon Favorites More